Aktiespil 2017

Danske Aktiespil & Børsspil i 2017

Som navnet selv siger, dækker betegnelsen aktiespil over spil, hvor du blot spiller med aktier, hvor du altså ikke reelt handler med de rigtige aktier. Det kan være aktiespil, hvor du får fiktive penge og kan, hvis du har det største afkast ved udgangen af en periode, vinde div. præmier. Det kan også være børsspil på de rigtige handelsplatforme, hvor du få fiktive penge til at handle med og derved opnå kendskab til aktiemarkedet, uden at det økonomisk koster dig.

Indtag Børsen hjemme fra stuen med aktiespilDer er i 2017 desværre endnu ikke lanceret nogle danske aktiespil, hvor du gratis kan spille og vinde præmier. Vi holder dog øje og opdaterer siden så snart de første børsspil begynder.

Indtil de danske aktiespil begynder, har jeg her samlet en oversigt over de børsspil vi ved, kommer i 2017, samt en række platforme, hvor du, med en demokonto, kan handle med fiktive penge og øve dig indtil de rigtige spil starter!

Danske aktiespil i 2017

Her er listen over de aktiespil jeg har fået bekræftet i 2017 eller som jeg forventer kommer.

 

Investor-DM

Et af de bedste aktiespil fra 2016 vender tilbage, når Investor-DM 2017 igen åbner dørene. Der er endnu ingen fast dato, men det sidste spil blev afholdt i Oktober 2016, så vi forventer selvfølgelig at det bliver engang i efteråret 2017, at Investor-DM 2017 igen åbner for deltagere.

Det spændende ved spillet Investor-DM 2016 var, at det ikke blog åbnede for handel med aktier, men også indekser, råvarer og valutaer, hvilket gjorde det både svært og lærerigt. Spillet kørte over 4 uger, hvor alle startede med samme beløb i fiktive penge, vinderen var den konto med det højeste afkast da spillet stoppede.

Investor-DM afholdes af den nye børs i Danmark, NGM, men som har en lang historie i Sverige, der strækker sig helt tilbage til 1984. Sidste år var hovedpræmien, som du kan se på billedet, en guldbar på 100 gram, men de havde også 2 ekstra præmier til dem, der klarede det bedst i 2 af ugerne. Samlet set var der præmier for næsten 50.000,-

Vil du selv følge med i hvornår de åbner? Så gå til deres hjemmeside her

 

Investor DM 2016 Aktiespil

 

Børsen aktiemanager 2017

Berlingske har været kendt for deres store aktiespil, Børsen Aktiespillet, hvor man tidligere har kunne vinde præmier for op til 300.000. Det er dog, de sidste par år, blevet stadig mere usikkert, hvad fremtiden er for spillet, som sidst blev spillet i 2015 under navnet Aktiemanager.

Vi har talt med Berlingske, for at høre om planerne for Aktiemanager, og svaret er, at de har interesse i at køre det hvert år, men er afhængige af at finde en partner. Vi håber derfor meget at de finder en partner, så de i efteråret 2017 igen kan igang sætte spillet!

 

Aktiemanager præsenteret af Business & Nordea

 

 

Lær at investere i aktier med en demokonto

Hvis du gerne vil lære mere om handel med aktier, eller hvis du bare mangler lidt træning, inden de danske aktisspil igen starter, kan du med fordel oprette en demokonto hos de egentlige aktieudbydere.

Jeg har herunder fundet min egen yndlingsplatform til demohandler, af den simple årsag at den virker på alle enheder og ud over aktier også lader mig handle med valutaer, råvarer og mange andre investeringsmuligheder. Det betyder at du kan øve dig et samlet sted inden næste aktiespil.

 

Plus500

Hos Plus500 kan du handle med CFD’er i kategorierne: aktier, råvarer, indekser, forex, optioner og ETF’er.

CFD’er er kort sagt en kontrakt med “en sælger”, hvor i indgår en aftale om, at du forventer at det underlæggende aktiv, enten falder eller stiger i pris. Du kan så enten tabe penge, hvis du tager fejl, eller vinde penge, hvis du har ret. Kategorien kaldes syntetiske aktier og mange kender det fra dem der shorter aktier, altså tror på at en aktie falder. Det er især populært blandt daytradere. – Det betyder kort sagt at du, indenfor alle kategorierne, kan handle i om de går op eller ned.

Hos Plus500 har du også mulighed for at vælge gearing, hvor du f.eks. handler for 100,-, til en 2:1 gearing, hvilket betyder at du får aktier for 200,- Det betyder dog også at, hvis aktierne falder med mere end 50%, så vil din handel automatisk stoppe, da du ikke har penge til det, også selvom den bagefter stiger igen.

Jeg har endnu ikke set et aktiespil, der tilbyder gearing eller muligheden for at købe et Bear certifikat (En CFD der tjener på at aktien falder) men det er muligheder du efterhånden ser på mange handelsplatforme, og som er spændende at stifte bekendskab med.

Deres demokonto har ingen tidsbegrænsning og du får adgang til alle de samme værktøjer, som ved en normal konto.

Lær hvordan du bruger platformen ved at handle i Plus500 demo-indstilling. Opret en  demo-konto hos Plus500 her

 

 

Skriv en kommentar