Anmeldelse af Bet On Finance

Bet On Finance er desværre lukket ned i foråret 2017. Årsagen er manglende interesse for konceptet, det har simpelthen været for svært/dyrt at skaffe nye spillere. Vil du gerne vide mere om hvordan platformen fungerede? Så kan du læse min gennemgang her under.

 

Hvad er Bet On Finance?

Bet On Finance er et puljespil, hvor du kan oddse på aktier, aktieindexer og udfald i finansverdenen. Det spændende ved puljespil er at du kan vinde, hvis du foretager en bedre vurdering end gennemsnittet af spillerne. Bet On Finance tager altid 10% af omsætningen på et spil, og har altså ikke interesse i hvad udfaldet bliver. Det er ikke på samme måde gambling, som handel med binære optioner eller at spille på et casino, hvor du spiller mod huset. Det er dog heller ikke aktieinvestering, hvorfor jeg klassificerer det som et aktiespil.

 

Bet On Finance Aktiespil

 

Det er det danske firmaet Fibetco, der i 2016 lancerede Bet On Finance. Firmaet er registeret hos de danske spilmyndingheder og følger de officielle børser. Selve platformen er udviklet i samarbejde med Dansk Spil. Bag firmaet står en række investorer fra finans og spilverdenen, som sammenlagt har skudt et to-cifret millionbeløb ind i firmaet. Der er ingen tvivl om at det er en seriøs platform, som man trygt kan spille på, så længe man forstår konceptet. Jeg har altid fået udbetalingen til tiden og bonus, indbetalinger samt support har bare fungerer.

 

Hvad er puljespil?

Inden du opretter dig på Bet On Finance er det vigtigt at forstå, hvad de egentligt tilbyder. Det de tilbyder er puljespil, hvor huset altid vinder 10% af omsætningen. Ved puljespil kan dit odds ændre sig, efter du har sat din indsats, i modsætning til normal betting hos f.eks. Oddset. Det gælder altså ikke om at vinde over huset, men de andre spillere. Det er samme metode, der der bruges ved hestevæddeløb, og kaldes flydende odds, det er altså indsatserne der bestemmer oddsene. Det har både fordele og ulemper. Den store fordel er at du kan vinde over spillet, til gengæld kan dit odds nå at ændre sig betydeligt inden spilstop.

Bet On Finance har dog en række fordele, man normalt ikke finder ved puljespil. De lover at du altid får mindst 1,05 i odds samt et mindstebeløb i hver af puljerne.

Se med her under, hvor videoen viser hvordan flydende odds fungerer.

 

Når du har oprettet dig på platformen, kan du spille på en række forskellige spil. Jeg fortæller herunder om spiltyperne og en række strategier jeg selv benytter når jeg spiller på Bet On Finance.

 

 

Spiltype 1 – Væddeløbet

 

Du kan spille væddeløbet på aktier fra følgende 3 børser: Danske Cap 20, Svenske S30 og Amerikanske NASDAQ100. Du vælger først en børs og vælger herefter de 3 aktier, som du enten tror stiger eller falder mest på den givne dag.

Du kan vælge mellem de 2 spilformer, pre-market og live. Pre-market lukker 15 minutter før børsen åbner, live derimod åbner cirke 15 minutter før børsen og lukker halvvejs på børsdagen. Du kan altid følge det præcise tidspunkt på Bet On Finance. Pre-market spillet går ud på at gætte stillingen når halvdelen af børsdagen er gået, hvor livespillet handler om slutningen af børsdagen.

Tallene viser at 65% af dagene vil aktierne i top3 eller bund3 være de samme ved udgangen af dagen som ved midten af dagen, dog kan de have byttet position. Det bedste er at udnytte viden om specifikke aktier inden børserne åbner, til at vinde over odds. Der vil altid være mange der oddser uden at have sat sig ind i alle de pågældende aktier for den pågældende dag.

Min anbefaling når du spiller på væddeløbet, er at spille på pre-market og vente med at oddse, til lige inden de lukker for indsatser. Pre-markedet er ofte præget af bud i øst og vest fra spillere, som ikke har læst dagens aktienyheder og det er derfor her, du har den bedste change for at score dig et godt odds. Livespillet er præget af at de 3 bedste og 3 dårligste aktier, om formiddagen, sandsynligvis også er de samme om eftermiddagen. Det betyder at dagens odds samler sig om de aktier der om formiddagen ligger i toppen og bunden, hvilket resulterer i odds der ofte nærmer sig bunden på 1,05%.

 

 

Spiltype 2 – Indeks-spil

 

Det andet spil som Bet On Finance tilbyder er indeks-spil. Her kan du spille på følgende indexer: Danske Cap 20, Svenske S30, Tyske DAX30 og Amerikanske NASDAQ100. Du kan oddse på dagens udvikling i indexet indenfor et 0,25% interval og kan igen vælge at spille pre-market eller live spil.

Det minder om samme fremgangsmetode mange daytradere har, hvor de investerer i bestemte indexer og sælger igen samme dag. Ender indekset i minus eller plus? Hvis du mener at du er bedre end gennemsnittet til at regne dette ud, er indeks-spillet for dig. Det er samtidig også et spil hvor du hurtigt lærer om de mekanismer, der påvirker et stort index.

Det handler altså ikke om en enkelt virksomhed, men hele indekset som helhed. Du kan f.eks. oddse på at indekset slutter et sted imellem plus 0,01% og 0,25% eller at det falder imellem 1,25% og 1,50%.

 

Spiltype 3 – CEO spillet og andre kampagnespil

Den nyeste spiltype hos Bet On Finance er CEO spillet. Her kan du spille på hvilken adm. direktør der bliver udskiftet først. Du kan spille på en række danske børsnoterede virksomheder og spillet afgøres så snart et af selskaberne offentliggører, at de skiftet deres adm. direktør.

Der kører også løbende en række kampagnespil, f.eks. ved børsnoteringer eller aktuelle finansnyheder. Denne spiltype afskiller sig ved ikke at blive lukket samme dag, men de kører til en bestemt begivenhed.

 

 

Indsatser, Puljer og Præmier

Den mindste indsats i et spil er 10 kr og den højeste er 2500kr. Min erfaring med platformen siger at de fleste oddser små beløb, hvorfor et stort odds blot vil betyde at du oddser imod dig selv. Kig derfor altid på puljestørrelsen inden du overvejer et større odds.

Bet On Finance tager altid 10% i kommision. Det betyder kort sagt at 90% kommer tilbage til spillerne, hvilket er en del mere end et gennemsnitligt puljespil. Sammen med deres puljegaranti og mindsteodds på 1,05, vil du stadig nogle dage se at Bet On Finance ikke tjener penge på bestemte odds.

 

Platforme & Support

BetOnFinance Platforme

Bet On Finance tilbyder dansk support, som du kan kontakte enten på Facebook eller igennem kontaktformularen på hjemmesiden. Jeg har selv sendt et enkelt spørgsmål via websitet og fik svar indenfor 24 timer, den samme hurtige svartid kan jeg også se på deres opslag på Facebook.

 

Samlet Oplevelse

Hvis du godt kan lide enten at oddse eller interesserer dig for aktier, så er Bet On Finance et sjovt aktiespil du bør prøve. Hvis du til gengæld gerne vil prøve seriøs aktiehandel er det ikke noget for dig.

Jeg oplever det som en professionel platform med et stort potentiale. Der kommer løbende nye spilmuligheder, som giver mange spændende odds og muligheden for at vinde over de andre spillere, gør at det er et spil jeg stadig spiller et par gange i måneden.

Hvis du har lyst kan du prøve en gratis version, for lige at sætte dig ind i spillet, inden du begynder at satse dine egne penge. Du får nogle gratis ”fibetcoins”, som du kan spille med hver uge, og så kan du selv vælge, hvornår du vil ind og satse dine egne penge. Det eneste du skal gøre er at oprette en gratis konto, hvorefter du straks har adgang til de virtuelle Fibetcoins.
De kører med signup bonus på 100% på indskud fra 150 til 1500kr. Samtidig kører de med en bonus på 50% på din indbetaling en gang i måneden, op til 150 Euro. For begge bonuser gælder et gennemspilskrav på 5 gang indenfor 60 dage og livespil tæller kun 20%.

 

 

Skriv en kommentar