Tjen penge med CopyTrading

Gianluca har skabt et afkast på 18,88% på børsen over 12 måneder. I samme periode var indeksfonden S&P 500 9,50%, så der er mange investorer, som hvert år slår markedet.

Han er blot en blandt mange, som du kan kopiere helt automatisk ved hjælp af CopyTrading. Vi lærer dig, hvordan du kan investere automatisk og slå markedet. Vi deler blandt andet gode strategier, analyser og forklaringer på, hvordan CopyTrading fungerer.

Tjen penge med CopyTrading! Forløbet er skabt af Mininvestering.dk – Danmarks bedste hjemmeside for investering. Hele kurset foregår på e-mail, så du kan tage det, når du har tid.

Tilmeld dig helt uforpligtende og gratis. Du kan altid afmelde igen. Dette kursusforløb benytter eToro som handelsplatform. Du kan dog sagtens modtage de indledende lektioner uden at benytte eToro. Du accepterer også at modtage nyheder om investering fra mininvestering.dk.

Hvad er CopyTrading?

CopyTrading betyder, at du automatisk kan kopiere succesfulde investorers portefølje uden at skulle betale eksta for det. Hvis du vælger at kopier en investor, som har et afkast på over 50% de seneste 12 måneder, så betyder det, at handelsplatformen eToro helt automatisk køber de aktiver, som denne investor investerer i.

Dvs. du skal ikke gøre andet end at finde en investor, som du stoler på. Så ordner CopyTrading og din investor resten for dig.

CopyTrading er din metode til at være en passiv investor, som ender med at handle aktivt på markederne. Du slipper for de høje gebyr, som en investeringsforening vil tage.

Du får undervisning og gode råd af kendte investorer

I løbet af CoptyTrading kurset lærer du alt om, hvordan du kommer i gang med CopyTrading. Du lærer både, hvordan du selv finder gode investorer. Men du får også konkrete e-mails med investorer, som du kan kopiér med stor succes.

Kurset er både for dig, som vil vide det hele selv. Men det er også for dig, som bare gerne vil lade CopyTrading gøre det hele automatisk. Her investerer du udfra vores anbefaling.

Christian Soelberg Due

INVESTERINGSEKSPERT
Jeg er chefredaktør på Min Investering og står samtidig for udviklingen af alle produkter som e-bøger og kurser.

Hans Jonas Hansen

INVESTERINGSEKSPERT
Redaktør på Min Investering hvor jeg skriver om privatøkonomi og investering. Har tidligere arbejdet som journalist for en række danske medier, men bor i dag i LA hvor jeg ud over mit arbejde på mininvestering.dk, jagter drømmen som iværksætter.

Det er gratis at deltage i kurset!

Du modtager alle lektioner direkte til din indbakke. Du lærer alt om, hvordan du tjener penge med CopyTrading.

Du får adgang til masser af bonusmateriale + ekstra materiale hvis du opfylder visse betingelser.

Du får alt dette under CopyTrading-forløbet

I vores kursus har vi samlet alt vores viden, så du kan få succes med CopyTrading. Du lærer, hvordan du laver din første handel. Hvordan du vælger de rigtige investorer og meget mere.

Når du har taget hele vores CopyTrading kursus, så har du egenskaberne til at vælge de investorer, som kan tjene penge til dig. Hvis du selv begynder at investere aktivt, så kan du selv blive investor, og så kan andre vælge at følge dig.

Vi vil præsentere dig for en række investorer, som du kan følge med stor succes. Du får i dag også hemmeligheden til, hvordan du kan investere ligesom Warren Buffet.

Support på dansk

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du sende en e-mail.

Bonusmateriale

Lister over gode investorer (opdateres løbende)

10 mail-lektioner

Kurset bliver løbende forbedret, så du altid får det bedst mulige kursus.

Vælg de bedste investorer

Vi lærer dig, hvordan du finder dem.

Køb/sælg markedet

Vi lærer dig, hvordan du med CopyTrading kan tjene penge på i op- og nedture.

Brug risikoanalyse til din fordel

Investering handler om at forstå forholdet mellem risiko og profit.

Det er gratis at deltage i kurset!

Hvis du er klar til at lære, hvordan du tjener penge med CopyTrading, så skal du tilmelde dig vores kursus med det samme.