Disclaimer

Indholdet på Min Investering skal ikke betragtes som rådgivning.

Det skal betragetes som information ud fra personlige erfaringer, som kan være en del af den mængde informationer der er med til at give et samlet billede og danne grundlag for en endelig beslutning. Oplysningerne kan være farvede og må altså ikke stå alene.

Da nogle information kan ændre sig over tiden eller er hentet fra 3. part kan der ikke garanteres for rigtigheden af oplysningerne på sitet.

Alt brug af indhold, herunder værktøjer og services er på eget ansvar. Min Investering eller de juridiske personer og selskaber der står bag, kan ikke drages til ansvar for fejlslagne investeringer eller dispositioner i forbinelse med brug af Min Investering.

 

Copyright

Alt indhold på MinInvestering.dk stilles gratis tilrådighed for læserne. Tekst og indhold må ikke kopieres uden forudgående tilladelse. Personer eller virksomheder der kopierer indhold fra mininvestering.dk overtræder loven om ophavsret og vil blive retsforfulgt.

Der må gerne henvises til websitet uden forudgående tilladelse. Der må også gerne citeres enkelte sætninger med henvisning til kilden.

 

Disclosure

Min Investering tjener penge på reklamer og henvisning af brugere til udvalgte samarbejdspartnere og har investeret midler i en række af de anmeldte og anbefalede platforme.

 

Ejerskab over interaktion

Min Investering har ejerskab over alle kommentarer besøgende afgiver på sitet eller via mail. Min Investering kan derfor frit anvende oplysningerne og videregive dem til 3. part uden forudgående godkendelse. Det gælder alle former for henvendelser som kommentarer, spørgsmål, anbefalinger og forslag.

 

Ansvarsfraskrivelse

Min Investering kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af sitet. Information på Min Investering er et udtryk for personlige holdninger og erfaringer og er derfor ikke en anbefaling.