Øg din formue med Aktiv Aktiehandel

Hvis du havde investeret 100.000 kr. for 30 år siden med et afkast på 6,6% i gennemsnit på aktiemarkedet, så ville du i dag have 680.325 kr. Hvis du havde købt Amazon aktier for 10 år siden, ville du have haft over 20 gange så mange penge i dag.

Derfor er det værd at lære om aktiv aktiehandel. Om du skal bruge pengene til din pension, spare op til udbetaling til drømmehuset eller noget helt tredje er op til dig.

Kursus i Aktiv Aktiehandel forløbet er skabt af Mininvestering.dk – Danmarks bedste hjemmeside for investering. Hele kurset foregår på e-mail, så du kan gennemføre det, når du har tid.

Tilmeld dig helt uforpligtende og gratis. Du kan altid afmelde igen. Dette kursusforløb benytter eToro som handelsplatform. Du kan dog sagtens modtage de indledende lektioner uden at benytte eToro. Du accepterer også at modtage nyheder om investering fra mininvestering.dk.

Aktiv Aktiehandel for alle

Hvem er kurset for?

Aktiv Aktiehandel kræver ingen lang uddannelse, og alle kan begynde at investere, hvis de har lyst til det. Vi klæder dig på, så du kun begynde at investere i aktier, når du har færdiggjort kurset.

Vi viser dig både, hvordan du handler med aktier, giver dig gode råd fra kendte investorer, oplyser dig om skattereglerne og viser dig, hvordan du kan lave din egen aktie-strategi. På den måde kan du optimere din investering.

Kurset er tilrettelagt for alle, så det kræver udelukkende, at du har lyst til at deltage.

Der er ingen grund til at betale høje gebyrer for, at andre investerer for dig, når du sagtens selv kan gøre det. Aktiv aktiehandel er for dig, som vil tage styringen over din egen økonomi og formue.

Du får undervisning og gode råd af kendte investorer

Kurset løber over 10 e-mails, hvor vi kommer hele vejen rundt om aktiv aktiehandel. Når kurset er gennemført, er du klar til at investere i både danske og udenlandske aktier.

Vi kommer med relevante råd, men samtidig giver vi dig også redskaberne til, at du selv kan begynde at investere i aktier, så du kan blive en aktiv investor.

Christian Soelberg Due

INVESTERINGSEKSPERT
Jeg er chefredaktør på Min Investering og står samtidig for udviklingen af alle produkter som e-bøger og kurser.

Hans Jonas Hansen

INVESTERINGSEKSPERT
Redaktør på Min Investering hvor jeg skriver om privatøkonomi og investering. Har tidligere arbejdet som journalist for en række danske medier, men bor i dag i LA hvor jeg ud over mit arbejde på mininvestering.dk, jagter drømmen som iværksætter.

Det er gratis at deltage i kurset!

Kurset i Aktiv Aktiehandel er GRATIS for dig at deltage i. Alt du skal gøre er at skrive dig op til kurset, og så modtager du automatisk lektioner om Aktiv Aktiehandel på e-mail.

Vi starter blødt ud, så alle kan være med. Vi vil anbefale, at du gemmer alle e-mails, så du altid kan vende tilbage til et emne senere.

Du får alt dette i kurset om Aktiv Aktiehandel

Målet med kurset er, at du bliver klar til selv at investere i aktier. Vi viser dig både, hvordan du kan være passiv og aktiv investor. Blandt andet lærer du, hvordan du kan bruge en passiv investering til at sprede din risiko og en aktiv investering til at tjene flere penge.

Herudover får du tilsendt de danske skatteregler om aktiv aktiehandel, fordi det kan have kæmpestor betydning for, hvor mange penge du tjener på din investering. Du får svar på, om du skal udnytte muligheden for en aktiesparekonto.

Lektionerne indeholder alt fra how to-guides, til hvordan du udvikler din egen aktiestrategi.

Kort sagt alt du skal lære om aktiv aktiehandel.

Support på dansk

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du sende en e-mail, som vores team besvarer hurtigst muligt.

Portefølje

Du får svar på, hvordan du opretter din egen succesfulde aktie-portefølje.

10 mail-lektioner

Du bliver klædt på, så du kan foretage Aktiv Aktiehandel.

Strategier

Efter kurset kan du lave din egen aktiestrategi.

Aktiv og passiv investering

Vi lærer dig, hvad aktiv og passiv investering er, og hvordan du kan benytte det til din fordel.

Brug risikoanalyse til din fordel

Investering handler om at forstå forholdet mellem risiko og profit.

Det er gratis at deltage i kurset!

Alle lektioner foregår via e-mail, og alle kan være med. Bliv klogere på Aktiv Aktiehandel allerede i dag!