Månedsrapport Oktober

Så kom månedsrapporten for Oktober, en måned hvor jeg investerede i en række nye platforme som jeg allerede har omtalt her på sitet. Da der ikke er de store ændringer i mine tidligere investeringer vil jeg fokusere på at fortælle om de 2 nye platforme i denne månedsrapport.

Vil du se et overblik over min samlede portfolie? Så se her

Crowdlending

Crowdlending udgør fortsat en stor del af min portfolie og det er min plan at den skal fortsætte med dette. Jeg vil dog I November begynde at trække mig ud af Bondora platformen og investere pengene i en række af de store internationale platforme da jeg bruger for meget tid på at vedligeholde tingene hos Bondora.

I Oktober er det nye at jeg har investeret 7500 i doFinance platformen.

doFinance

doFinance vil gøre investering i crowdlending lige så let som at sætte penge ind på din egen bankkonto og det lykkedes til dels også. De har et simpelt og let forståeligt koncept, og min investering i deres platform på 7500,- er min måde at overvåge ændringer o.lign. på så i altid har en opdateret anmeldelse her. De får stadig min stemme som den letteste platform for nybegyndere, til gengæld føler jeg at som lidt mere erfaren investor indenfor crowdlending mangler jeg muligheder.

Du kan læse min anmeldelse af doFinance her

 

Ejendomsinvestering

Brickshare

De 2 unge gutter Junaid og Kamran har en forståelse for ejendomsmarkeded som vil gøre de fleste investorer misundelige. Samtidig har de opbygget en platform der har skabt opmærksomhed i hele Danmark og med deres første 3 projekter der blev fuldt tegnede på rekord tid har de også vist at der er investorer nok til at skalere projektet.

Fremadrettet vil jeg investere en stor del af mine frie midler i Brickshare for at øge mængden af ejendomsinvesteringer ift. aktier og crowdlending. Målet er at ca. 50% af mine investeringer skal stå i ejendomme.

Du kan læse min artikel om crowdfunded ejendomsinvestering her

Skriv en kommentar