Om Mig

Hej og velkommen til Min Investering. Bag skærmen sidder jeg, Christian Due. Jeg er 25 år gammel og har altid haft en stærk interesse indenfor økonomi. Jeg bor om sommeren på smukke Samsø og i vinterhalvåret rejser jeg rundt i verden med min bedre halvdel. Jeg arbejder som digital markedsføringskonsluent hvilke giver mig den store frihed, som jeg sætter meget pris på.

Min Investering er min fortælling om mine investeringer i medgang og modgang. Det er ikke en guide til at blive rig hurtigt, så havde jeg selv udnyttet det og ikke siddet her. Men det er mine planer for at få det bedste afkast ift. Risiko på mine investeringer.

Min opsparing er penge jeg selv har sat til side af min almindelige løn over en årrække. Der er intet der er kommet fra spekulationer, arv eller andet i den dur. Lige netop derfor er mine råd også nogle du kan bruge hvis du selv går og overvejer hvordan du kan investere din opsparing eller måske hvordan du starter en opsparing. Jeg kommer fra tid til anden også med gode råd til hvordan du finder det billigste realkreditlån og lignende da det er en måde at optimere mine investeringer.

Jeg håber at det kan inspirere almindelige mennesker med at få mere luft i økonomien, genoverveje om du skal bruge den dyre private banking tjeneste du betaler for i banken, og om der er andre muligheder i livet end at spare op til din alderdom der måske aldrig kommer.

Det handler ikke nødvendigvis om store tal, men om at almindelige mennesker også kan gøre en forskel. Det kræver bare at man tænker over det og nogle gange tør tænke alternativt, måske er din tid det mest værdifulde for dig.