Om Os

Velkommen til min investering

Velkommen til Min Investering, danmarks største blog om privatøkonomi. 

Bloggen startede i 2016 som et fritidsprojekt med målet at udbrede viden om investering til danskere hvilket hurtigt blev en succes. 

I 2019 blev siden opkøbt af det engelske mediehus Finixio Ltd, der ejer finansmedier rundt i hele Europa.

Derfor kan vi i dag skabe endnu bedre indhold til vores læsere.

Vi har hver måned 65.000+ unikke besøgende!

HVEM SKRIVER FOR MININVESTERING.DK

Forfattere på Mininvestering.dk

Vi deler vores erfaringer med investering – både gennem de gratis lektioner og de mange gratis artikler, som du finder her på siden.
CONTENT EDITOR

Redaktør på Min Investering med fokus på aktier og pension.

Har i mere end 15 år arbejdet som journalist på danske online medier. Bor til dagligt i LA hvor jeg ud over at skrive for mininvestering.dk jagter drømmen som iværksætter.

Du kan fange mig på sociale medier eller jonas@mininvestering.dk.

KRYPTOEKSPERT

Redaktør på Min Investering med fokus på kryptovaluta.

Interessen for investering løber i blodet, men siden jeg i 2012 købte mine første Bitcoins har jeg primært arbejdet med kryptovaluta. Skriver også på Coinbox.dk.

Katrine Juhl
CONTENT EDITOR

Jeg er Content Editor på Min Investering.

Jeg blev uddannet journalist i 2019. Har arbejdet som freelancejournalist for flere danske banker, og derigennem har jeg opbygget en interesse for investering.

Du kan fange mig på sociale medier eller katrine@mininvestering.dk.

VORES MISSION

Vores mål er at samle alt relevant information om daglig økonomi, investeringsmuligheder og lån på samme side. Vi favner bredt, fordi det er alt det, som har betydning for vores læseres hverdag. 

Vi er alle sammen forskellige steder henne i vores liv og derfor findes der heller ikke et råd, som alle kan bruge. I stedet fokusere vi på at give dig alt relevant information, så du kan træffe den bedste beslutning for dit liv. 

Derfor er vi også meget mere end en investeringsblog i dag. Vi skriver om en række forskellige emner, som alle har betydning for din økonomi. Desuden har vi lavet en række gratis kursus, så du kan lære meget mere om at investere.

Vi udvider hele tiden vores arbejde, så du kan forvente masser af nye spændende artikler om alt inden for daglig økonomi og investering.

VI DÆKKER FØLGENDE OMRÅDER

Vi Støtter

FØLG OS PÅ FACEBOOK